Management.com.ua  

Чому ROI — це єдине, що має значення в інноваціях

26, Січень
2024

Інновації — це життєдайне джерело організацій, що дивляться в майбутнє. Але часто виникають дискусії щодо цінності, яку вони приносять. Простіше кажучи, бюджети на інновації урізають першими, коли настають важкі часи. Хоча це може здатися розумним підходом, експерти компанії Strategyzer вважають, що все має бути навпаки.

Рентабельність інвестицій в інновації важко виміряти, що дозволяє пояснити, чому цей бюджет урізають в першу чергу. Алекс Остервальдер (Alex Osterwalder) і Тендайі Вікі (Tendayi Viki), спираючись на свій багатий досвід, розповідають про те, як вимірювання та масштабне впровадження інновацій може трансформувати ваш бізнес і прискорити його зростання.

Деякі з розглянутих тем:

  • Досягнення 10-кратної рентабельності інвестицій в інновації: занурення в стратегії та підходи, необхідні для розблокування значних прибутків від інвестицій в інновації.
  • Перехід від «рентабельності проєкту» до «рентабельності портфеля»: чому ширша перспектива портфеля має важливе значення для сталого успіху в інноваціях.
  • Часові горизонти для різних інновацій: вивчення різних часових рамок для повернення інвестицій у сфері ефективності, стійкості та трансформаційних інновацій.

Кількість переглядів: 765

Догори