Management.com.ua  

JetBlue: історія авіації з братами… Олрайт

22, Серпень
2019

Авіакомпанія JetBlue запустила нову рекламну кампанію “Just Alright Doesn’t Fly Here”. Як можна здогадатися, виходячи з назви, авіакомпанія займає позицію проти посередності в авіаперельотах і нагадує мандрівникам, що їм не доведеться приймати звичайні мінімуми, які стали стандартом у цій галузі.

JetBlue разом з агентством MullenLowe випустила три 30-секундних ролика, кожен з яких висвітлює щось, що робить компанію JetBlue унікальною.

Передумова цих відео досить дотепна. Вони розповідають про те, як брати Райт (Wright) піднялися на нові висоти, і як вигадані брати Олрайт (Alright) підняли обслуговування клієнтів авіакомпанії до нових стандартів. Вони підкреслюють досвід, який пропонують багато інших авіакомпаній, і протиставляють його пропозиції JetBlue, включаючи персональні телевізори, закуски, пристойний простір для ніг і багато іншого.

Елізабет Віндрам (Elizabeth Windram), віце-президент із маркетингу JetBlue, описала цю кампанію наступним чином:

“JetBlue завжди вважала, що мандрівники заслуговують на краще, а вихід за рамки для наших клієнтів — невід’ємний фрагмент ДНК JetBlue з першого дня. Ця кампанія покликана пролити таке необхідне світло на самовдоволення, яке стало надто поширеною частиною досвіду авіакомпаній, і показати тим, хто не подорожував з нами до цього моменту, що є кращий спосіб літати”.


Кількість переглядів: 1370

Догори