Management.com.ua  

CEO American Airlines про мислення в стилі стартапу

27, Квітень
2016

Генеральний директор American Airlines Дуг Паркер (Doug Parker) в інтерв’ю Вищій школі бізнесу при Стенфордському університеті розповів про те, як будувати стосунки з працівниками, брати на себе ризики та створювати більше цінності для самого себе, компанії та світу.

Деякі цитати з інтерв’ю:

“Найбільше в авіабізнесі мені подобається те, що тут важливі усі дисципліни, усі аспекти. Фінанси – надзвичайно важливі, але не меншою мірою важливий і продукт, і маркетинг, і логістика, і технічна підтримка обладнання… А також – як ви усе це складете докупи”.

“Мені здається, що при наймі й просуванні працівників потрібен баланс. З одного боку, треба брати тих, хто прийшов ззовні, бо їм не заважає минулий досвід роботи у нашій компанії, минулі практики, за які ми вже не хочемо триматись. Завжди є певна цінність у тому, щоб наймати людей «з вулиці». З іншого – потрібно просувати тих, хто вже довго з вами, хто пройшов з вами багато всього”.

“Коли ви робите щось, що більше за вас самих, до вас приходить успіх та задоволення своєю працею”.

“Дуже багато з того, чому я навчився у ролі батька, я використовую на роботі. Можна сказати, що я став кращим генеральним директором, тому що я батько”.

“Працюючи у великій організації, ви можете створити набагато більше цінності, якщо будете готові ризикувати. Тому дуже важливо мати стартап-ментальність, мислити так, як стартапери”.

Джерело: innovations


Кількість переглядів: 1622

Догори