Management.com.ua  

Управління продуктивним напруженням в інноваціях

15, Червень
2022

Чому більшість корпоративних інноваційних зусиль не приносять результатів, а принаймні три з чотирьох релізів нових продуктів не набувають популярності на ринку? Крістофер Бінгем (Christopher Bingham) і Рорі Макдональд (Rory McDonald) стверджують, що лідери використовують застарілі методи для управління інноваційним процесом і не можуть вміло пристосуватися до сучасних динамічних умов.

У своїй новій книзі «Productive Tensions: How Every Leader Can Tackle the Innovation’s Hardests» («Продуктивне напруження: як кожен лідер може впоратися із найважчими завданнями інновацій») Бінгем і Макдональд висвітлюють конкуруючі цілі, притаманні інноваціям, наприклад, домагатися ефективності або гнучкості, послідовності або змін, продукту або призначення. Вони припускають, що ці конфлікти, якщо їх правильно орієнтувати, можуть надати стільки ж можливостей, скільки і викликів.

З їхнього вебінару ви дізнаєтесь:

  • Вісім критичних протиріч, з якими зіткнуться лідери інновацій і які вони повинні подолати, щоб досягти успіху.
  • Як найефективніше використовувати нові можливості зростання, балансуючи дисципліновану зосередженість із гнучкістю у виборі та реалізації.
  • Навіщо шукати дані, щоб керувати процесом прийняття рішень, і коли їх слід ігнорувати.
  • Де диференціація має значення для клієнтів, а коли запозичення ідей у конкурентів є найкращою стратегією.

Кількість переглядів: 655

Догори