Management.com.ua  

Наближається революція в сфері аналітики персоналу — чи готові ви до неї?

6, Квітень
2023

Компанії довгий час фокусувалися на традиційних показниках ефективності роботи персоналу, таких як плинність, залученість і тривалість перебування на посаді. Проте нові методи вимірювання людського потенціалу та продуктивності революціонізують способи пошуку, найму та утримання кандидатів на роботу в різних галузях.

Кадрова аналітика змінює те, як компанії наймають та управляють своєю робочою силою — від вимірювання продуктивності в умовах віддаленої роботи та гібридних моделей до оцінки психічного здоров’я в реальному часі. Наприклад, аналіз досвіду найму кандидатів на роботу має глибокі наслідки для здоров’я і благополуччя організацій, не кажучи вже про сприйняття компанії ключовими стейкхолдерами.

Ласкаво просимо до Революції кадрової аналітики, де предиктивна аналітика, яка використовує штучний інтелект і машинне навчання, відіграє важливу роль у вирішенні долі кандидатів на роботу та працівників. При цьому нюанси застосування цих інструментів все ще залишаються в руках менеджерів із підбору персоналу.

Оз Рашид (Oz Rashid) присвятив свою кар’єру тому, щоб зрозуміти, де лежить баланс між даними та людською інтуїцією, і наскільки вагомими є одна змінна порівняно з іншою, коли вирішується доля людини на ринку праці. У цьому інтерв’ю для TED Оз запрошує нас у подорож, щоб дослідити нові показники, які компанії використовують для аналізу кандидатів і співробітників, і як розшифрувати цей дивовижний новий світ даних.

Оз Рашид — CEO і засновник MSH Group, глобального постачальника рішень для управління талантами, технологічного консалтингу та SaaS, що дає можливість людям і підприємствам процвітати. Він втілює революцію у сфері найму, поєднуючи передові технології та науку про дані, щоб забезпечити організації високоякісними, перевіреними кандидатами, необхідними їм для досягнення успіху на 35+ ринках на трьох континентах.


Кількість переглядів: 906

Догори