Management.com.ua  

Як використовувати технології і мудрість стейкхолдерів, щоб рухатися швидше в цифровому світі

6, Вересень
2021

Швидкі зміни і зростаюча складність змусили організації регулярно стикатися з чимось несподіваним і невідомим. Сьогодні найбільш важливими факторами для створення міцної позиції успішного бізнесу є здатність швидко адаптуватися до цих стрімких змін і так само швидко впроваджувати інновації.

«У цьому немає нічого нового — за останні три десятиліття кількість «невідомого» тільки збільшувалася, і ми найближчим часом точно не повернемося до наших старих способів мислення, дій і життя», — вважає Луїза Мухді (Louise Muhdi), професор стратегії та інновацій в IMD.

Інновації є одним із ключових факторів успіху організації, вони критично важливі для стимулювання росту і залишаються можливістю для багатьох великих компаній. Мухді каже, що, оскільки терміни інновацій (створення ідей, прототипів тощо) були стислими, компанії, які змогли використати абсолютно нові тенденції і S-образні криві, мали явну конкурентну перевагу.

«Така поведінка має тривати, оскільки це є ключем до забезпечення довгострокового успіху в умовах нової норми життя», — говорить Луїза Мухді.

Зробивши крок назад і глянувши на стан світу з більш широкої точки зору, організації можуть проаналізувати, що вони можуть змінити в собі, аби домогтися успіху: «Інструменти минулого не можуть допомогти зі змінами сьогодення. Ми маємо модифікувати, покращувати і змінювати себе, щоб досягти успіху в новій нормальності».


Кількість переглядів: 1443

Догори