Management.com.ua  

«Мовчазна зустріч» як інструмент лідера

2, Березень
2020

У світі щодня відбувається мільйони зустрічей. Хоча вони часто мають багато різних намірів і цілей, ці зустрічі, як правило, проводяться однаково, знову і знову. А саме — люди просто збираються разом, віртуально або віч-на-віч, щоб поговорити на якусь тему.

Ми часто цього не усвідомлюємо, але розмова — це насправді вибір; просто один із багатьох різних стилів нарад або методів спілкування, який може вибрати лідер. Хоча розмови на зустрічах можуть мати великий зиск, вони також можуть викликати безліч проблем: домінування однієї людини, бічні розмови, відхилення від теми, а також тиск, аби відповідати ідеям начальника.

Хороша новина полягає в тому, що альтернативні підходи існують і, залежно від вашої задачі, можуть працювати неймовірно добре. Один із таких підходів — «мовчазна зустріч». Ця методика може здатися дивною, але сучасні дослідження підтверджують переваги проведення «мовчазної зустрічі» як одного із способів кращого використання ідей, перспектив та інсайтів організаційного таланту. Лідери мають додати її до своєї скриньки інструментів, аби вибрати правильний стиль зустрічі для поточної роботи. Принаймні, використання подібних нових підходів послужить тому, щоб наради були свіжими, захоплюючими та цікавими.


Кількість переглядів: 1694

Догори