Management.com.ua  

Як не припиняти намагатися (к/ф “A Hologram for the King”)

30, Листопад
2017

“Голограма для короля” (“A Hologram for the King”, США, Мексика, 2016) – комедійна драма режисера і сценариста Тома Тиквера. Стрічка створена за однойменним романом Дейва Еггерса.

У Алана Клея (Том Хенкс) була хороша посада в компанії, що розвивається, і безліч планів на майбутнє. Все це в один момент руйнується, коли стає зрозуміло, що компанія збанкрутувала. У надії поправити свої плачевні справи він відправляється в Саудівську Аравію для здійснення вигідної угоди, яка дозволить йому зміцнити своє фінансове становище, а заодно влаштувати дочку в коледж. Завдання Алана – укласти контракт із самим королем Саудівської Аравії щодо надання ексклюзивної голографічної технології.

Трейлер фільму

Фрагмент фільму

Герой і подумати не міг, що арабський світ, який відкриється йому в очікуванні вирішальної для нього зустрічі, настільки таємничий – зберігає видимість строгих правил, але, у той же час, зітканий із постійних порушень. Аудієнція з різних причин відкладається, а Алана переслідують невдачі, однак ця відчайдушна поїздка до берегів Червоного моря переверне його життя з ніг на голову.


Кількість переглядів: 1684

Догори