Management.com.ua  

Оскароносна реклама 2014

4, Березень
2014

Церемонія вручення премії «Оскар», що відбулася у ніч на 3 березня, завжди залучає величезну аудиторію і величезні рекламні бюджети. Хоча бренди намагаються перевершити один одного, все ж рекламодавці традиційно обігрують тему кінематографа.

Компанія PepsiCo зняла рекламу в кращих традиціях Голівуду – щоправда, зменшеного, як і Pepsi Mini Can. У ролику обіграні епізоди з культових фільмів «Віднесені вітром», «Титанік», «Чарівник з країни Оз», а головну роль довірили акторові Кьюбе М. Гудінгу-молодшому.

Інтернет-гігант Google запросив режисера студії Pixar Ендрю Стентона (Andrew Stanton) для зйомок телевізійної реклами. Автор мультфільмів «У пошуках Немо», «Історія іграшок» і «ВАЛЛ-І» створив ролик для трансляції під час 86-ї церемонії «Оскар». У ньому використовувалися історії користувачів, які одного разу вирішили взяти в руки камеру, а пошук Google допоміг їм на самому початку шляху.

Південнокорейський виробник Samsung, за даними Kantar Media, в 2009-2013 роках витратив на «оскароносну» рекламу 24 млн. доларів. Цього року компанія рекламувала флагманський смартфон Galaxy S5, представлений на Mobile World Congress.

Unilever використав «Оскара» для запуску глобальної кампанії Lipton. Рекламувати категорію «гарячий і холодний чай» буде жабеня Керміт та інші учасники «Маппет-шоу». Забавні герої показують, що означає «бути більш чайним».

Джерело: Sostav.ru


Кількість переглядів: 1313

Догори