Management.com.ua  

Бізнес-імперія Рея Крока (к/ф “The Founder”)

21, Грудень
2017

“Засновник” (“The Founder”, США, 2016) – біографічна стрічка режисера Джона Лі Хенкока про життя американського підприємця і бізнесмена Рея Крока, який створив найвідомішу в світі мережу ресторанів швидкого обслуговування – McDonald’s.

Рей Крок (Майкл Кітон) у свої 52 був комівояжером, котрий тримав невелику фірму з виробництва і продажу паперових стаканчиків для напоїв у ресторани і кафе. Якось по роботі він потрапляє в невеликий ресторанчик братів Мака (Джон Керрол Лінч) і Діка (Нік Офферман) МакДональдів. Крока вражає швидкість видачі готових страв, а також сама концепція ресторану, і він загоряється ідеєю створити безліч таких закладів по всій Америці. Рей розуміє, що доля дає йому другий шанс, який він просто не має права згаяти. Так починається співпраця Рея і братів МакДональдів.

За допомогою своєї дружини Етель (Лора Дерн) він купує права на франшизу і відкриває перший ресторан, а за 10 років викуповує всі права на McDonald’s, стає одним із найбагатших людей Америки і продовжує становлення імперії McDonald’s у всьому світі.

Трейлер фільму

Фрагмент фільму


Кількість переглядів: 1657

Догори