Management.com.ua  

Відео-кейс: Історія однієї заборони, яку Amazon використала в рекламі

11, Квітень
2017

Коли новий мер Сан-Паулу розпорядився замалювати сірою фарбою графіті на стіні в центрі міста, це викликало невдоволення жителів – розписи вважалися прикрасою вулиці і полюбилися багатьом городянам. Громадський резонанс вийшов таким гучним, що Amazon і агентство VML вирішили використати історію в рекламі Kindle.

Але мер не розгубився – його відповідь була оперативною, і в зверненні до Amazon він порадів, що його місто викликає таку любов, та уїдливо поцікавився, чи не хоче інтернет-гігант реально допомогти жителям Сан-Пуалу, якщо його так цікавлять міські історії. Діватися було нікуди – і Amazon, звичайно, пообіцяв пожертвувати сотні пристроїв Kindle для установ, які сприяють культурі й освіті.

Подія широко обговорювалася, після чого приклад Amazon вирішила наслідувати компанія KaBuM, що спеціалізується на продажу електронних продуктів, написавши меру, що вони хочуть подарувати комп’ютери і планшети державним школам Сан-Паулу.

У підсумку виграли всі – Amazon і агентство VML, чия реклама була помічена, бренд KaBuM, чиє ім’я теж прозвучало, мер, який зумів отримати користь для міста, і, звичайно ж, самі жителі.

Джерело: Adindex.ru


Кількість переглядів: 1697

Догори