Management.com.ua  

Новий зворушливий різдвяний ролик від John Lewis

15, Листопад
2016

Щороку ролики John Lewis традиційно відкривають не тільки сезон різдвяних маркетингових кампаній, а й стають у Британії важливою культурною подією сезону. Жодна реклама в жодній країні не отримує стільки уваги національних ЗМІ, які починають писати про ролик вже за місяць до його виходу.

На створення різдвяних роликів John Lewis з 2013-го по 2015-ий роки йшло по року, а витрати на неї обчислювалися мільйонами фунтів. За оцінками, на створення цьогорічної різдвяної реклами пішло 7 млн. фунтів. Це історія маленької дівчинки на ім’я Бріджит, яка чекає батут у якості подарунка на Різдво. Напередодні свята батько дівчинки збирає пристрій на галявині перед будинком, а вночі пострибати на батуті приходять звірі: лисиці, борсук, їжачок і білка. Вранці ж, коли дівчинка прокидається і біжить на подвір’я, на батуті вже стрибає їхній пес.

У цьому році John Lewis працює в партнерстві з The Wildlife Trusts, що охороняє дику природу. Мета кампанії – допомогти захистити і відновити дику природу Великобританії і природне місце існування для дітей. Окрім звичайного ролика, у цьому році мережа розмістила і відео у форматі 360 градусів.

Джерело: Advertology.Ru


Кількість переглядів: 1328

Догори