Management.com.ua  

Джеремі Кларксон прорекламував доставку дронамі від Amazon

1, Грудень
2015

Компанія Amazon не припиняє привертати увагу до своєї новинки по доставці товарів. Цього разу вона оприлюднила новий рекламний ролик, у якому знявся відомий екс-ведучий Top Gear Джеремі Кларксон.

У ролику докладно розповідається, як і за яким принципом працює доставка нового типу від Amazon. Дрон Prime Air оснащено двома пропелерами – для зльоту і посадки, а також для руху вперед. Варто відзначити, що доставка товару займає не більше 30 хвилин, оскільки дрон досить спритно переміщується. Більш того, споживач може вибрати місце для приземлення дрона – в радіусі 15 миль від свого будинку.

Роботу над створенням альтернативної системи доставки, ключову роль у якій відіграють безпілотні літальні апарати, онлайн-рітейлер почав ще в 2013-му році. Отже, справа залишилася за малим: для польотів необхідно отримати дозвіл Федерального авіаційного агентства США, щоб використовувати повітряний простір на висоті близько 120 метрів, при цьому вантаж не повинен перевищувати 2,2 кг.

За словами компанії, зараз випробування проводяться в США, Великобританії та Ізраїлі. Цілком можливо, що саме Великобританія і стане першим ринком для застосування дронів.


Кількість переглядів: 1168

Догори