Management.com.ua  

Taco Bell відтворила світ Орвелла

7, Квітень
2015

Компанія Taco Bell спільно з агентством Deutsch (Interpublic) запустила грандіозну рекламну кампанію, що використовує стилістику Холодної війни і антиутопій – від “1984” Орвелла до “Голодних ігор”. У створеному світі люди їдять на сніданок тільки круглі бургери, а за дотриманням правил стежать військові в клоунському розфарбуванні.

Телевізійна кампанія почалася з ролика “Routine Republic” (“Республіка Порядку”). Його герої живуть в похмурому, гнітючому місці, що нагадує тюремну колонію з постійним стеженням. Жителі в темному одязі щодня отримують на сніданок невеликі круглі сендвічі. Процес супроводжується пропагандою: “з усіх щілин” звучить, що некругле – це погано. Однак двом молодим людям вдається втекти і потрапити в інший світ, зі “сніданками нового покоління”.

Реклама наповнена відсиланнями до McDonald’s – лякаючий клоунський грим у стилі Рональда Макдональда, бургери, рів з кульками (натяк на дитячі басейни в ресторанах конкурента).

За словами директора з маркетингу Taco Bell Кріса Брандта (Chris Brandt), ідея кампанії – показати, яким одноманітним є сніданок відвідувача фаст-фуду. Ранок є найбільш рутинним відрізком дня, і бренд вирішив виступити проти такого розпорядку.

Джерело: Sostav.ru


Кількість переглядів: 1386

Догори