Management.com.ua  

Нафтовий кошмар у рекламі-антиутопії від Tesla

2, Лютий
2016

Tesla Motors представила рекламне відео, яке за своїм розмахом та філософською наповненістю може посперечатися зі знаменитою кампанією Apple «1984».

Для просування своїх культових електромобілів Tesla Ілон Маск не залучає відомі агентства, віддаючи перевагу молодим і амбітним режисерам. Антиутопічне відео під назвою «Не мрія» («Not A Dream») розповідає про світ, що потопає у нафтовій залежності. Тільки нові технології, уособленням яких і є Tesla, стають для змучених людей єдиним світлом надії. Серед вітряних млинів, немов посланник небесних сил, з’являється автомобіль Tesla Model S і відвозить втомлених жителів у сучасне місто.

Фантастичне відео для виробника електрокарів за власною ініціативою зняли два кінематографіста Адам і Натан Фриз. Брати вирішили використати в рекламі висловлювання самого Ніколи Тесли, де винахідник ділиться сміливими мріями і розповідає про реальність бездротової вежі Ворденкліф (Wardenclyffe Tower, 1901-1917). Її будівництво було розпочато на початку XX-го століття в Нью-Йорку. Тесла намагався побудувати першу бездротову телекомунікаційну вежу, проте через деякий час спонсори припинили фінансування проекту, і експеримент не був завершений.

Джерело: Sostav.ru


Кількість переглядів: 1642

Догори