Management.com.ua  

Як відсвяткували 1 квітня деякі бренди

2, Квітень
2015

Багато відомих компаній традиційно не пропускають 1 квітня, щоб порадувати своїх клієнтів веселими жартами і розіграшами, часто створюючи нові продукти та послуги. Вашій увазі пропонується добірка відео про те, як цього року повеселилися деякі бренди.

Google Smartbox

Google запустив кампанію для просування Smartbox, “покращеної” версії поштового ящика, котра поєднує фізичну поштову скриньку з усім, що вам так подобається в електронних девайсах.

Domi-No Driver

Domino’s Pizza у Великобританії представила першу в світі доставку без водія. Покупці, які розміщують замовлення на сайті Domino і через мобільний додаток, отримають піцу за допомогою самохідних модулів. За допомогою GPS Domi-No Driver може знайти місцезнаходження споживача або вдома, або в русі. По прибуттю модуль відправляє покупцеві повідомлення на смартфон або планшет з унікальним кодом.

SunLife

Компанія SunLife, що надає фінансові послуги, запустила новий продукт, який страхує бороди чоловіків. Всього за £ 3 на місяць SunLife Beard Insurance надає захист від ненавмисного нанесення шкоди, від пошкоджень і під час подорожей.

Rosetta Stone

Rosetta Stone знайшла спосіб змінити комунікацію між людьми і їх вихованцями за допомогою нового продукту, який перекладає гавкіт собак.

Honda

Honda вирішила пожартувати над любителями робити селфі і випустила пародійний ролик, що висміює мілленніалів. Компанія представила нову Honda HR-V, націлену на аудиторію від 18-34 років. У відео знялася фанатка селфі, яка розповідає, що у нового автомобіля є для цього 10 камер. Водії також можуть підключати свої смартфони з допомогою HondaLink, щоб зробити селфі і відразу завантажити їх в соціальні медіа.

Motorola

Motorola також представила новий продукт: дерев’яне пристосування MotoSelfieStick, яке допомагає робити селфі.

PlayStation Flow

Sony оголосила про новий переносний пристрій під назвою PlayStation Flow, який дозволяє користувачеві занурюватися в підводні етапи гри і контролювати свого героя в грі, реально плаваючи або пірнаючи. Бренд також придумав девайс, який дозволить геймеру швидко обсохнути.

Джерело: MMR


Кількість переглядів: 1882

Догори