Management.com.ua  

Microsoft застерігає: Побоюйтеся гуглівського незнайомця!

29, Лютий
2012

Компанія Microsoft опублікувала нове відео під назвою “Побоюйтеся гуглівського незнайомця” (“Beware the Googlighting Stranger”), практично оголосивши війну компанії Google, яка продовжує розробляти додатки для свого безкоштовного офісного хмарного сервісу. Ролик є пародією на популярний серіал 80-х років із Брюсом Віллісом “Місячне сяйво” (“Moonlighting”).

У відео продавець із краваткою кольорів логотипа Google (червоного, жовтого, синього і зеленого) намагається продати додатки компанії, що відмовляється їх купувати, вказуючи на недоліки: орфографію, залежність від постійного підключення до Інтернет і надто мінливу природу. Головна ціль матеріалу – розбудити недовіру до Google, компанії, яка використовує своїх клієнтів як піддослідних мишей і закриває свої додатки, не враховуючи їхні думки.

Цей відеоролик – вже друга спроба Microsoft атакувати Google. 31 грудня 2011 року Microsoft випустив ролик G-Mailman. У ньому веселий працівник пошти читає особисті листи користувачів у пошуках ключових слів для замовлених рекламних матеріалів.

Джерело: POPSOP


Кількість переглядів: 1619

Догори