Management.com.ua  

Бізнес-шоу 2011: Відкрити бізнес під силу кожному

20, Грудень
2011

Починати власну справу в Україні не обов’язково зі зв’язків у владних колах, навіть попри те, що держава – у перших десятках найкорумпованіших у світі. Відкрити бізнес під силу кожному, довели успішні підприємці у рамках “Бізнес-шоу 2011”. Визначитися зі сферою зайнятості та проаналізувати ринок: оцінити потенційних клієнтів і з’ясувати переваги можливих конкурентів – усе це важливо для успішного старту.

“Якщо людина розсудлива, має певний фінансовий капітал, має певний розумовий капітал, то я думаю, що в принципі відсотків 90, що у неї все вийде. Щоправда, все ще залежить від сфери, яку він вибирає”, – сказав керівник київського представництва TeleTRADE Павло Платонов.

При цьому, за словами досвідчених учасників ринку, власна справа – це не лише прибуток, а й чимало клопотів. А на становлення власної справи потрібен час.

“Якщо у вас бізнес, наприклад інтернет-технології, вони можуть «зриватися» за два тижні. Це факт. Якщо Ви займаєтеся девелоперством, будівництвом, то тут високий вхідний фінансовий поріг, то, звичайно, там 5 років”, – каже організатор “Бізнес-шоу 2011” Заур Мішиєв.

Однак, Україні, як державі, є ще чому повчитися у сусідів у контексті створення сприятливих умов для бізнесу.

Джерело: Телеканал новин 24


Кількість переглядів: 2418

Догори