Management.com.ua  

ЄВРО-2012 (The Brand Story)

14, Грудень
2009

Сьогодні були офіційно представлені логотип, візуальна концепція і слоган ЄВРО-2012™ – “Творимо історію разом”.

Графічна індивідуальність

Задача логотипа – надати ЄВРО-2012™ виразну індивідуальність. Унікальний дизайн буде присутній на всіх рекламних елементах – від квитків до банерів в Інтернеті. Так організатори мають намір підняти престиж одного з найбільших спортивних заходів у світі й підвищити інтерес до турніру. В оформленні будуть використані легко пізнавані мотиви популярних у Польщі й Україні давньослов’янських елементів народного декору – витинанок.

Емблема ЄВРО

В основі емблеми – квітка з пелюстками, що символізують кожну із країн-учасниць. У середині композиції розташований футбольний м’яч, що уособлює емоції й пристрасть турніру. Стебло квітки означає структурний аспект континентальної першості, УЄФА і європейський футбол. Візуальна концепція нерозривно пов’язана з темою природи. На офіційному логотипі турніру гармонійно сполучаються зелений ліс, жовте сонце, блакитні вода й небо, фіолетова ожина. Яскраві тони є центральним елементом колірної палітри, що буде використовуватися у візуальному оформленні турніру.

Під знаком єднання

Європейська першість пройде під гаслом “Творимо історію разом”. Майбутній турнір, який приймуть міста Польщі й України, увійде в історію як перший чемпіонат Старого Світу, проведений на території Центральної й Східної Європи. Разом із гравцями й уболівальниками, організаторам турніру, країнам і містам-господарям належить вписати чергову главу у великий літопис європейського футболу.

Джерело: uefa.com


Кількість переглядів: 2251

Догори