Management.com.ua  

Момент істини (фрагмент к/ф “The Devil Wears Prada”)

2, Вересень
2011

Фрагмент фільму “Диявол носить «Prada»” (“The Devil Wears Prada”, США, 2006). “Ти можеш виходити за межі дозволено і самостійно приймати рішення” – Міранда не має жодних сумнівів, що Андреа остаточно перетворилася з провінціалки, яка прагне стати журналістом газети, на акулу модного бізнесу.

Андреа розуміє: якщо вона хоче зробити хорошу кар’єру, їй часто доведеться поступатися своїми принципами і “йти по головах”, адже на її місці, за словами Міранди Прістлі, “хочуть бути абсолютно усі”. Момент, коли Андреа розкриває свої цінності, супроводжується словами: “Я не така як Ви, і не хочу усього цього”. Це демонструє ті цінності, від яких Андреа не готова відмовитися навіть на користь можливості бути у колі ти, хто вирішує долі модельного світу.

Андреа не захотіла формальної влади, тому відмовилася від неї, залишивши Міранду, “Подіум” і цілий світ моди. Вона почала кар’єру журналістки у Нью-Йорку з нуля.

Правильний чи неправильний вибір зробила Андреа – відкрите питання. Важливо відповісти для себе про критерії такого вибору. Цим критерієм є тільки поклик Буття для людини, її таланту, її повної і гармонійної самореалізації.

Автор: Ярослава Лоянич, лідер HR-напрямку Києво-Могилянської бізнес-школи
Джерело: Innovations.com.ua


Кількість переглядів: 1936

Догори