Management.com.ua  

Переможці Clio Awards 2019

2, Жовтень
2019

У рамках міжнародного фестивалю реклами Clio Awards 2019, що пройшов у Нью-Йорку, журі видало 105 золотих нагород. CLIO Awards було засновано в 1959-му році як конкурс, у рамках якого відзначають видатні творчі досягнення агентств і персон у рекламі, музиці, моді, індустрії розваг, спорті та охороні здоров’я. До вашої уваги — підбірка топ-переможців з усього світу цього року.

Burger King / Whopper Detour

Кампанія Burger King The Whopper Detour, яка зібрала низку нагород у Каннах, включаючи Гран-прі в категоріях Titanium, Direct і Mobile, зберегла своє лідерство і на Clio Awards, отримавши п’ять золотих статуеток, а також гран-прі в категоріях Direct і Digital/Mobile. У рамках кампанії бренд запропонував покупцям замовити воппер за пенні за допомогою нової програми, тільки якщо вони знаходяться в McDonald’s або в 180 метрах від нього.

The Tampon Book

П’ять золотих нагород отримало берлінське агентство Scholz & Friends за The Tampon Book: A Book Against Tax Discrimination. Кампанія привернула увагу до високих податків у 19% на щоденні продукти гігієни для жінок, такі як тампони, і обійшла податок, продавши тампони всередині книги (податок склав 7%).

Кінофестиваль Трайбека / Great Stories Are Timeless

Чотири золоті нагороди взяла і кампанія Great Stories Are Timeless для кінофестивалю Трайбека від DDB New York. Кампанія перетворила ікони сучасної поп-культури в ієрогліфи. Працюючи з єгиптологами, агентство переказало історії «Сімпсонів», фільмів «Апокаліпсис сьогодні» і «Це — Spinal Tap» за допомогою стародавньої технології.

Adidas / Billie Jean King Your Shoes

Кампанія Adidas Billie Jean King Your Shoes, яка надихала жінок і дівчат більше займатися спортом, отримала 4 золота.

Ruavieja / Time We Have Left

Три золоті нагороди отримала робота Leo Burnett Madrid The Time We Have Left для бренду лікеру Pernod Ricard — Ruavieja. Кампанія підрахувала, скільки разів двоє людей побачать один одного знову, поки ще будуть живі, виходячи з тривалості життя, частоти зустрічей і так далі, підкресливши, що часу набагато менше, ніж ми думаємо.

Essity Libresse / Bodyform / Viva La Vulva

Три золоті нагороди отримали і AMV BBDO за кампанію Viva La Vulva для бренду Bodyform, який став маніфестом прийняття жінками власних геніталій.

Джерело: MMR


Кількість переглядів: 1403

Догори