Management.com.ua  

Відверта розповідь про Воррена Баффета (д/ф “Becoming Warren Buffett”)

12, Грудень
2018

“Стати Ворреном Баффетом” (“Becoming Warren Buffett”, США, 2017) — документальний фільм від HBO про одного з головних інвесторів сучасності, методи ведення бізнесу якого часто наводять як приклад; це відверта розповідь, що проливає світло на людину з дійсно унікальною життєвою історією, який вплинув на погляди американців на капіталізм і благодійність.

Звичайний хлопець зі штату Небраска зміг побудувати одну з найбільших фінансових компаній у світі. Однак, ставши мільярдером, Воррен Баффет практично не змінив свій стиль життя. Він, як і раніше, живе в будинку, який купив п’ятдесят років тому, і самостійно добирається до свого офісу, за завичкою купуючи по дорозі звичайний гамбургер. Баффет пояснює свій успіх пристрастю до цифр, якими навчився управляти ще в дитинстві. Для цієї людини найбільш значимий день у житті, крім дня народження, не той, коли він заснував компанію або заробив перший мільйон, а той, коли він зустрів кохану дружину Сьюзі Томпсон Баффет, яка стала для нього надійною опорою.

У фільмі безліч цікавих фактів, сімейних фотографій, архівних кадрів, інтерв’ю з самим Баффетом, членами його сім’ї, друзями, засновником Microsoft Біллом Гейтсом, інвесторами та іншими важливими особами в житті інвестора.

Трейлер фільму

Кількість переглядів: 1318

Догори