Management.com.ua  

Не соромтеся своїх творінь: різдвяний ролик від Apple

28, Листопад
2018

Напередодні різдвяних свят компанія Apple випустила рекламу під назвою «Share your gifts» («Діліться своїми дарами»). В основі анімаційного ролика — історія дівчини Софії, яка творить на своєму MacBook, але нікому не показує свої роботи. Їх бачить лише пес, який в один із зимових вечорів відкриває вікно, аби роботи господині розлетілися по місту і потрапили в руки випадкових перехожих. Люди ж, котрим поталанило зловили листочки, залишаються в захваті від побаченого.

Основна ідея ролика — закликати людей бути відкритими і не соромитися своїх творінь, ділитися ними з оточуючими. «Ви коли-небудь робили щось приголомшливе, але боялися поділитися цим?», — запитують автори ролика. В якості музичного супроводу автори відео вибрали пісню «Come Out and Play» у виконанні американської співачки Біллі Ейліш.

Ролик знятий у стилі Pixar — однієї з провідних анімаційних кіностудій, яку колись очолював Стів Джобс. Фільм знімали за допомогою комбінації комп’ютерної графіки та практичних ефектів: персонажі намальовані за допомогою CGI, а оточення знімали по-справжньому.

Джерело: Sostav.ua


Кількість переглядів: 1436

Догори