Management.com.ua  

Whiskas відкрив Котячий інститут технологій

31, Жовтень
2017

Компанія Whiskas і креативне агентство AMV BBDO в рекламній кампанії Kat Institute of Technology запропонували особливі рекомендації по догляду за кішками. У новому інституті існують підрозділи лазерної інженерії, робототехніки, вивчення морського середовища, практик телекінезу і навіть факультет із захоплення світу.

У серії коротких гумористичних роликів господарям домашніх вихованців розповідають, наприклад, що у кішок любов асоціюється безпосередньо з годуванням, а також про вікову дієту для кішок і годування кошенят. Для того, щоб кампанія виглядала переконливо і компетентно, AMV BBDO співпрацювало з експертами і ветеринарами у Whiskas і Waltham Center for Pet Nutrition.

«Ця кампанія є наступним етапом в осведомлении господарів вихованців про всі потреби їхніх домашніх улюбленців. Щорічно в пошуковий рядок вводиться понад 30,4 мільйонів запитів про кішок і про все, що з ними пов’язано: від вибору породи до харчування. Будучи одним із найбільш надійних брендів у сфері догляду за кішками, ми хотіли допомогти їх власникам ознайомитися з такою значущою для них інформацією в розважальному форматі», – розповіла бренд-менеджер Whiskas в Європі Кеті Гріффітс (Katie Griffiths).

Джерело: Sostav.ru


Кількість переглядів: 1565

Догори