Management.com.ua  

Хитросплетіння сімейного бізнесу (серіал “Tricky Business”)

5, Жовтень
2017

“Хитрий бізнес” (“Tricky Business”, Австралія, 2012) – це комедійно-драматичний серіал про родину, яка веде свою справу в області стягнення боргів.

За сюжетом фільму Джим і Клер – літня подружня пара, що володіє власною невеликою справою – колекторським агентством. Бізнес подружжя полягає в тому, щоб домагатися виплат боргів у тих, хто ніяк не віддає їх кредиторам. Звичайно ж, це не найпростіша робота, але у Джима і Клер вже давно все налагоджено. Тим не менш, вік підказує їм, що пора вже вирушати на пенсію і передати всі справи своїй старшій доньці Кейт.

Для Кейт ведення сімейного бізнесу в новинку, але вона докладає всіх зусиль, щоб виправдати довіру батьків. Вона ділить обов’язки зі своїм партнером по імені Рік. Окрім них, у конторі працює Лілі, молодша дочка, проте, вона скоріше працює суто формально, не заглиблюючись у процес, а основну роботу за неї виконує друг сім’ї Чед. Незважаючи на достаток головних героїв, основний сюжет крутиться навколо Клер, яка отримає досить несподівану пропозицію від Ріка і вплутається в авантюру, з якої їй доведеться дуже довго вибиратися…

Трейлер фільму

Кількість переглядів: 1506

Догори