Management.com.ua  

Mazda: Приготуйтеся здивуватися

13, Грудень
2016

Ізраїльський підрозділ Mazda запустив рекламну кампанію “Prepare to be Amazed” (“Приготуйтеся здивуватися”). У ній японський автовиробник продемонстрував, що виконує побажання покупців. У роликах показані тести систем автомобіля, під час яких водій знаходиться в небезпеці.

Mazda провела випробування автомобіля на недобудованому Подільсько-Воскресенському мосту у Києві. У першому ролику представник компанії демонструє покращену систему безпеки автомобілів. Співробітники компанії садять британського автогонщика Бена Колінса з пов’язкою на очах в автомобіль із запечатаними вікнами. Коллінс не бачить, що відбувається на випробувальному майданчику, і йому пропонують почати поїздку.

Система безпеки попереджає водія, коли на його шляху з’являються перешкоди або коли він під’їжджає до обриву. Автомобіль зупиняється, коли водій набирає швидкість і їде до краю випробувального майданчика. У кінці відео представник Mazda дякує покупцям, які скаржилися на погану систему безпеки, за можливість показати сильні сторони автомобіля.

В іншому ролику Коллінс управляє автомобілем із п’яними пасажирами, які підспівують пісні, що звучить у машині. Під час поїздки автогонщик намагається поговорити з мамою по гучному зв’язку. Таким чином компанія показала, що додала технічних аксесуарів, як того хотіли покупці. У кінці відео представник Mazda дякує водієві за те, що він вижив після цього випробування.

Представник компанії дорікнув у неправоті клієнтів, які скаржилися на те, що поїздки на Mazda недостатньо захоплюючі. Під час випробування Коллінса переслідує квадракоптер, який обстрілює автомобіль зарядами з фарбою, поки він не виходить із ладу.

В останньому випробуванні співробітники Mazda показали, що автомобіль добре виглядає. Група дослідників вибрала пса, який не реагує на накази «сидіти» або «встати», і закріпила на його спині фотокамеру. У ролику показані чіткі фотографії Mazda без зайвих деталей. За словами представників компанії, автомобіль настільки красивий, що стильні фотографії з ним можуть зробити навіть собаки.

Джерело: vc.ru


Кількість переглядів: 3897

Догори