Management.com.ua  

Підприємці, які змінюють світ (д/ф “The Call of the Entrepreneur”)

11, Червень
2015

“Поклик підприємця” (“The Call of the Entrepreneur”, США, 2007) – це документальний фільм про трьох підприємців, історії яких, на перший погляд, не мають між собою майже нічого спільного.

Бред Морган (Brad Morgan) працює фермером у штаті Мічиган. У фільмі простежується його шлях до фермерства, описується боротьба з власниками багатомільйонної молочної компанії і компанії з виробництва добрив. Френк Ханна (Frank Hanna), банкір з Нью-Йорка, приїхав у Штати з Грузії. Він придумав систему фінансового інжинірингу, яка не тільки робить кредит більш доступним для підприємців, але також відіграє важливу роль у розвитку США. Джиммі Лай (Jimmy Lai) розповідає про своє дитинство в Китаї і переїзд у дванадцять років до Гонконгу. Там він заснував Giordano, мережу роздрібної торгівлі, а згодом Next Media. Лай пояснює, що таке підприємницький ризик для нього і як він дозволяє розвиватися.

Задумка авторів фільму в тому, щоб показати, як прагнення цих людей створити й утримати у своїх руках власну справу змінює наш світ.

Трейлер фільму

Кількість переглядів: 2479

Догори