Management.com.ua  

Інтернет-реклама найбільший вплив матиме через 5 років

29, Серпень
2011

Світовий ринок реклами ще не відчув наслідків глобальної кризи 2008-го. Так вважають найбільші гравці цієї індустрії. Вони прогнозують, що збитки через економічний спад стануть помітними лише наступного року.

“Зараз тенденції на ринку реклами змінюються. А це може призвести до скорочення прибутків. Ще два роки тому все оберталося навколо Сполучених Штатів. Нині гравці дивляться в бік Китаю та Індії”, – вважає виконавчий директор рекламної компанії Мартін Соррел.

Утім, як стверджують працівники цієї індустрії, телереклама досі залишається рушійною силою торгівлі. Саме такі ролики мають найбільший вплив на потенційних клієнтів.

“Уже 6 років поспіль вплив телевізійної реклами на покупців зростає. Багато хто прогнозує, що скоро все зміниться, і лідируватиме Інтернет. Однак цього не станеться ще принаймні протягом наступного п’ятиліття”, – заявляє аналітик рекламної компанії Джеймс Бейтс.

Український же ринок реклами розвивається бурхливо, як ніколи. За підрахунками фахівців, до кінця наступного року його обсяг зросте у кілька разів. Адже держава готується до проведення Євро-2012.

Джерело: UBR


Кількість переглядів: 1742

Догори