Management.com.ua  

Ларрі Пейдж розпочав у Google масштабні зміни

11, Квітень
2011

Новий гендиректор Google розпочав масштабні кадрові зміни. На підвищення пішли шість топ-менеджерів Google. Тепер вони стануть старшими віце-президентами і будуть очолювати різні підрозділи. Так, Енді Рубін (Andy Rubin), засновник Android, управлятиме “мобільним” підрозділом, Вік Гундотра (Vic Gundotra) очолить соціальні проекти і сервіси Google, Сундар Пічай (Sundar Pichai) візьметься за браузер Chrome, Салар Камангар (Salar Kamangar) просуватиме YouTube та інші відеосервіси, Алан Юстас (Alan Eustace) вдосконалюватиме пошук, а Сьюзан Войціцкі (Susan Voyticky) візьме під контроль рекламний підрозділ.

На нових посадах керівники напрямків зможуть ухвалювати рішення самостійно, без консультацій з радою директорів. Передбачається, що такі зміни дозволять Google швидше розвивати свої підрозділи. При цьому шестеро старших віце-президентів будуть підпорядковуватися безпосередньо Ларрі Пейджу.

Інтернет-гігант також планує створити власне телебачення на основі YouTube.
Із допомогою популярного відеохостингу Google хоче створити конкуренцію звичайному та кабельному телебаченню. Як повідомляє The Wall Street Journal з посиланням на близькі до компанії джерела, в недалекому майбутньому компанія планує внести в Youtube низку змін, сконцентрувавши його роботу на спеціальних каналах, яких буде близько 20.

Канали розділять за темами, вони будуть транслюватися онлайн по кілька годин на день, програми будуть створювати телевізійні професіонали. На створення контенту для ексклюзивних передач Google планує витратити більш ніж $100 млн.

Джерело: Телеканал новин 24


Кількість переглядів: 1809

Догори