Management.com.ua  

Всередині мозку Білла (д/ф “Inside Bill’s Brain”)

26, Серпень
2020

Документальний міні-серіал від Netflix «Всередині мозку Білла: Розшифровуючи Білла Гейтса» (Inside Bill’s Brain: Decoding Bill Gates, США, 2019) знімає з бізнес-магната і одного з найбагатших людей сучасності завісу таємничості. У фільмі Білл Гейтс відповідає на такі питання: «Що мотивує його не зупинятися і йти далі?», «Що вплинуло на формування його особистості?», «Як вийшло, що він зайняв домінуюче становище в украй конкурентній галузі?».

Трейлер фільму

Серіал, що складається з 3-х епізодів, охоплює більшу частину особистого життя Білла Гейтса: дитинство, навчання, зростаючий Microsoft, його сімейне життя і Благодійний фонд Білла і Мелінди Гейтс.

Перша серія присвячена спробам створення дешевого, безпечного туалету для країн, що розвиваються, що не використовує для роботи зовнішню енергію і воду, здатного покласти край хворобам, пов’язаним із проблемами санітарії, зокрема, з дизентерією. Друга серія розповідає про спроби Фонду покінчити з поліомієлітом і труднощами, з якими стикається ця програма в Африці. Третя ж частина показує спробу Білла Гейтса і фахівців компанії TerraPower створити абсолютно безпечний атомний реактор на біжучій хвилі, що працює на збідненому урані і потребує дозаправки всього лише раз у 50 років, і який теоретично здатний привести до кардинального зниження викидів вуглекислого газу.

Розповіді про ці проекти перемежовуються інтерв’ю з самим Біллом Гейтсом, в яких він досить відверто відповідає на питання, пов’язані з його дитинством, відносини з батьками і друзями, роботою в Microsoft; інтерв’ю з його сестрами, колегами і Меліндой Гейтс.


Кількість переглядів: 1564

Догори