Management.com.ua  

Від бездомного до мільйонера (к/ф “The Pursuit of Happyness”)

15, Лютий
2018

“У гонитві за щастям” (“The Pursuit of Happyness”, США, 2006) – біографічний фільм режисера Габріеле Муччіно про Кріса Гарднера (Вілл Сміт), який пройшов шлях від бідного торгового представника до успішного брокера. Людина, яка зробила себе сама, подолала всі труднощі і стала черговим втіленням американської мрії.

Трейлер фільму

Дія фільму бере свій початок у 1981-му році в Сан-Франциско. Лінда і Кріс Гарднер живуть у маленькій квартирі з їхнім сином Крістофером. Кріс-старший витратив усі сімейні заощадження на франшизу з продажу переносних денситометрів. Ці пристрої для сканування давали трохи більш чіткі знімки, ніж рентгенівські апарати. Тим не менш, більшість лікарів, яких відвідував Кріс, вважали, що пристрої занадто дорогі. Лінда ж працювала у пральні місцевого готелю. Напруженість у відносинах зростала пропорційно накопиченню затримки плати за житло і за рахунками. Кріс часто припарковував свою машину в недозволених для цього місцях, щоб встигати на зустрічі вчасно, після чого численні штрафні талони залишалися неоплаченими. Зрештою Лінді набридає таке життя, вона переїжджає в Нью-Йорк, а син залишився жити з ним.

Кріс погоджується на неоплачуване піврічне стажування в маклерської фірмі Dean Witter Reynolds, яка обіцяє працевлаштування тільки одній людині з двадцяти за результатами стажування. Брак грошей і відсутність денситометрів для продажу ставить Кріса в глухий кут, у результаті він зі своїм сином стають бездомними. Роблячи все можливе для сина, незважаючи на всі складні обставини, Кріс знаходить у собі сили завершити програму стажування і стати тим єдиним стажистом, якого найме фірма.


Кількість переглядів: 1680

Догори