Management.com.ua  

Паперова історія Honda

23, Вересень
2015

Honda представила чудовий рекламний ролик у рамках рекламної кампанії “Power of Dreams” (“Сила мрій”), приуроченої до 65-річчя бренду. У новому рекламному ролику Honda спільно з агентством RPA перенесли глядачів у двохвилинну історичну подорож.

Для створення анімованого відеоролика під назвою “Paper” (“Папір”) художникам потрібно було намалювати кілька тисяч рисунків мотоциклів, автомобілів і літаків, що пересуваються по гірській місцевості, спортивних трасах і повітрю. Їх вдалося зібрати в окремий фільм за допомогою техніки покадрової зйомки (stop-motion). У ожилих ілюстраціях глядач може простежити еволюцію продуктової лінійки компанії: від першого мотора засновника компанії Соічиро Хонда до останньої розробки інженерів – Honda Pilot 2016.

Під час зйомок малюнки розташовувалися на великому столі, а сторінки переверталися вручну. За словами помічника віце-президента з реклами Honda, ролик повинен відобразити ідею того, що всі продукти компанії народилися зі скетчів, зображених на папері.

Реклама вийшла під гаслом: «Ти ніколи не знаєш, до чого приведе мрія».


Кількість переглядів: 1341

Догори