Management.com.ua  

Покращення життя всіх і кожного від Dell

15, Липень
2011

Монреальске агентство Sid Lee розробило для Dell Inc. нову рекламну кампанію, у якій будуть просуватися не стільки технологічні досягнення, скільки переваги, які техніка дає кожній окремій людині.

Dell збирається розповідати про те, як його продукція може покращити життя всіх і кожного. Персоналізація в новій рекламній кампанії буде досягатися й завдяки тому, що всі її герої будуть носити конкретні імена – Dean, Derek, Sara тощо. При цьому в рекламних повідомленнях імена ці будуть відображатися тим же шрифтом, який використовується для фірмового написання Dell.

“Ми усвідомили важливість більше сильного емоційного зв’язку зі споживачами, – говорить Пол-Генрі Ферранд (Paul-Henri Ferrand), який очолює відділ споживчого маркетингу Dell. – Більшість конкурентів усе ще ігнорують те, яку важливість технології відіграють у житті кожної людини”.

Нова кампанія повинна допомогти бренду перебороти відставання від таких конкурентів як Hewlett-Packard Co. (HPQ) і Apple, що намітилося в останні три роки. Нещодавно Dell почав поступово відновлювати свій імідж, і в компанії сподіваються, що персоналізація її рекламних повідомлень допоможе в цьому процесі.

Джерело: POPSOP


Кількість переглядів: 1556

Догори