Management.com.ua  

“Немовлята на роликах” доїхали до Книги рекордів Гіннеса

22, Грудень
2009

Вірусну рекламу Evian, що була розміщена на YouTube у липні цього року, переглянули вже більше 14,6 млн. разів. Представники найпопулярнішого відеопорталу повідомляють, що ролик занесений у Книгу рекордів Гіннеса. Концепція танцюючих немовлят, що вразила глядачів, була придумана французьким агентством BETC Euro RSCG.

У рекламі представлені енергійні немовлята, які катаються на роликах під звуки пісні Rapper’s Delight від групи Sugarhill Gang 1979-го року. На початку кліпу глядачеві ставлять запитання «Що ви відчуваєте, випивши Evian?». Далі згадується про збалансований вміст мінералів, який дозволяє відчувати себе молодим тілом і душею. І наприкінці – слоган “Live young”.

У компанії Danone, яка володіє брендом Evian, переконані, що саме немовлята на роликах сповільнили швидкість падіння продажів. Якщо торік продажі звалилися на 7%, то в цьому – всього лише на 2%. У цілому, обсяг продажів всіх брендів Danone у сукупності виріс у третьому кварталі 2009-го року на 4,1%.

У ході рекламної кампанії аналітики Nielsen спробували дослідити вплив французької версії даного ролика на бренд Evian. З’ясувалося, що 80% глядачів обговорювали ролик, а дві третини хотіли поділитися ним із друзями. При цьому 60% переглядів французького варіанта Roller Babies було зроблено користувачами з інших країн.

«Кампанія для Evian довела, що креатив може бути одночасно дуже якісним і дуже універсальним. В умовах кризи й загальної зневіри цей ролик показує, що креатив може відігравати роль позитивної «шпори» для подавленого ринку», – заявив засновник BETC Euro RSCG Ремі Бабіне.

Джерело: Adme.ru


Кількість переглядів: 2917

Догори