Management.com.ua  

Про чесність і принциповість у бізнесі (к/ф “Rocket Singh: Salesman of the Year”)

1, Червень
2017

“Рокет Сінгх: Продавець року” (“Rocket Singh: Salesman of the Year”, Індія, 2009) – фільм про те, що в бізнесі найважливішими завжди є люди, а не цифри.

Індійська комедія розповідає історію життя Харпріта Сінгха Беді, який, набравши мінімум балів, все ж таки закінчує коледж зі ступенем бакалавра комерції. Харпріта беруть із випробувальним терміном на непрестижну посаду продавця в одну комп’ютерну фірму, призначивши цілком пристойний оклад.

Нового співробітника ні в гріш не ставлять на роботі. Колеги насміхаються, начальство ображає, не соромлячись у епітетах. Але невже Харпріт настільки поганий працівник? Ні, він просто чесний і принциповий. Він не зміг прийняти хабар від клієнта, більш того, написав на хабарника скаргу – той образився, а величезна угода була розірвана. Начальство в гніві, але все ж хлопця не звільняють, а понижують у посаді, забороняючи йому займатися клієнтами. Найстрашніше – те, як відреагували на це співробітники: постійні знущання і насмішки могли кого завгодно звести з розуму. Але в якийсь момент неймовірна впертість Харпріта бере своє…

Трейлер фільму

Фрагмент фільму


Кількість переглядів: 1694

Догори