Management.com.ua  

Сімейний бізнес (Intro-2016)

8, Червень
2016

На Візійній конференції Intro-2016 відбулась дискусійна панель «Сімейний бізнес». Вашій увазі пропонуються найважливіші тези цієї дискусії.

Лойд Штаєр, академічний директор Інституту сімейного бізнесу, заступник декана бізнес-школи Альберти розповів, що дуже важливо розуміти різницю між менеджментом та володінням::

  • «Ви завжди зможете найняти аутсорс-менеджмент, але ніколи – зовнішнього управлінця, що відчуває, що таке володіти Вашим бізнесом! Водночас, не слід забувати, що ваші діти керуватимуть родинним бізнесом можливо й не так, як ви, але головними все рівно залишатимуться ваші управлінські цілі».

Завершальний спікер конференції Intro-2016 Ольга Гуцал розповіла про свій досвід ведення сімейного бізнесу та про щоденну мотивацію. Власниця компанії «Каміон-Оіл» та ювелірного салону «Абрикос» уже зараз планує майбутнє свого бізнесу на основі сімейної конституції, яку пише спільно з партнерами:

  • «Загалом свій особистий план я пишу щороку, переглядаю, коригую… Я щаслива від кожного дня свого життя. Я роблю те що хочу, хоча у мене мільйон обов’язків. Але я роблю це добровільно. Я не боюсь помилок, і хочу сказати усім: не бійтеся. Не бійтеся невдач, не припиняйте рухатись вперед. Це головне!».

Кількість переглядів: 5747

Догори