Management.com.ua  

PepsiCo: Повернення до витоків

12, Квітень
2016

Компанія PepsiCo вирішила повернутися до традиційних напоїв і випустила газовану воду Pepsi-Cola 1893. У компанії стверджують, що напій приготований за традиційним рецептом, за яким понад 100 років тому варили його ще наші предки. Лінійка Pepsi-Cola 1893 складається з двох видів напоїв: Original (оригінальна) та Ginger (імбирна) Cola.

У рамках рекламної кампанії агентством Pitch було знято відеоролик, головну роль в якому зіграв актор Джефф Галфер, відомий глядачам за фільмом “6 способів померти” і серіалом “Касл”. У ролику Галфер грає роль сомельє, а дія відбувається в приміщенні в оточенні бочок з віскі. Сомельє пояснює людям процес дегустації, стверджуючи, що для визначення якості напою йому вистачає одного ковтка. Однак на очах здивованої публіки сомельє випиває весь келих залпом.

Порівняння нового напою з алкоголем є частиною стратегії PepsiCo. Останнім часом у світі зростає популярність пива і алкоголю з солодким смаком. При цьому, такими напоями в першу чергу цікавиться молодь. Саме на мілленіалів спрямовані зусилля виробників солодкого і фруктового пива – зокрема, вони сподіваються переманити на свою сторону дівчат, котрі віддають перевагу солодким коктейлям і винам.

Джерело: Sostav.ua


Кількість переглядів: 1125

Догори