Management.com.ua  

Великий Брат стежить за тобою (д/ф “We Live in Public”)

16, Липень
2015

“Ми живемо на людях” (“We Live in Public”, США, 2009) – документальний фільм, який по-своєму викриває сутність інновації і показує як людина може передбачити майбутнє. Фільм розповідає про одного з першопрохідців інтернету Джоша Харріса і його проект «Тихо: Ми живемо у всіх на виду».

Напередодні нового століття Харріс став ініціатором безпрецедентного експерименту: в підземному бункері прямо в центрі Нью-Йорка оселилися більше ста художників, які дозволили цілодобово знімати на відео все, що з ними відбувається. Цей проект був закритий Федеральним управлінням щодо дій у надзвичайній ситуації 1 січня 2000 року.

Однак Харріс вирішив не зупинятися на досягнутому. На цей раз він особисто вирішив стати об’єктом для експерименту. За сюжетом життя Джоша записується на камеру, транслюються і обговорюється в інтернеті, що приносить йому величезний прибуток. Однак, порушення недоторканності приватного життя в кінцевому рахунку призводить до руйнування його відносин і навіть втрати розуму. Тим не менш, Джош передбачив, що кожна хвилина нашого життя може бути відстежена онлайн, задовго до того, як це стало реальністю.

Трейлер фільму

Кількість переглядів: 1987

Догори