Management.com.ua  

Найкраща реклама 2011-го року за версією Forbes

29, Грудень
2011

Журнал Forbes підготував рейтинг найкращої реклами 2011-го року.

Нова міжнародна реклама Sid Lee для Adidas – найбільш серйозна робота агентства TBWA після попередніх перемог. Вона називається “Всі беруть участь ” (“All in”). У рекламі дуже добре сполучаються елементи масової культури і стилю – все, що личить спортивному бренду, який прагне відповідати модним тенденціям.

Рік тому, під час Super Bowl, один рекламний ролик зробив ефект бомби, що вибухнула. Це була реклама Chrysler “Народження з вогню” (“Born of Fire”). Ролик, створений агенцією Wieden and Kennedy, став для багатьох чимось більшим, ніж просто реклама. Головна ідея – ми можемо бути сильніше завдяки спільному подоланню труднощів.

Під час того ж Super Bowl Volkswagen домігся різкого росту відвідувань свого каналу на YouTube. Це відбулося завдяки рекламному ролику “Сила” (“The Force”), що зібрав легіони шанувальників ще до початку трансляції.

Для культового американського бренда Jim Beam це було сміливе рішення. Рекламна кампанія була створена агентством StrawberryFrog при участі Віллема Дефо і режисера Данте Агіола. Як повернеться ваше життя, якщо ви зробите інший вибір? У своєму житті ми постійно вибираємо, і ролик знайомить нас із такою історією: “міг би – зробив би – повинен був зробити”.

Джерело: Adme.ru


Кількість переглядів: 3799

Догори