Management.com.ua  

Найкращі різдвяні рекламні ролики 2019 року

13, Січень
2020

У минулому 2019-му році бренди в своїй різдвяній рекламі охоче жартували, вигадували казки і розповідали людям жалісливі історії. До вашої уваги — добірка найбільш цікавих рекламних роликів.

У рекламі Oreo казковий ельф заводить дружбу з реальною людиною — продавцем магазину, біля якого «припаркувався» Санта-Клаус. А в кампанії бренду Comcast Xfinity в переддень свята на Землю повертається інший чарівний персонаж — інопланетянин з однойменного фільму Стівена Спілберга.

Іноді різдвяна казка буває і про реальних людей. Наприклад, Pepsi розповіла історію про американську хіп-хоп-виконавицю Карди Бі.

У свято фантазії перетворюються в реальність, вантажівка — в машину часу, а коробки — в літак. Різдвяні історії британського рітейлера Tesco і логістичної компанії Fedex — саме про це.

Святковий настрій народжується завдяки дрібницям: блискучим прикрасам, музиці і навіть коробці з-під піци — зрозуміло, непростої. Про це глядачам нагадали в кампаніях музичного сервісу Spotify з Мерайєю Кері і канадського бренду піцерій Boston Pizza.

Різдво об’єднує усіх: і тих, хто далеко від близьких, і тих, хто самотній по життю. Так, в рекламі соцмережі Facebook жабеня Керміт відзначило Різдво з іншими Маппет, незважаючи на відстань. А в мультфільмі мережі піцерій Papa John’s друзів знайшли навіть йєті.

Про цінність сім’ї нагадали зворушливі рекламні ролики оператора Vodafone і IT-компанії Apple.

Не менш жалісну історію — про паралімпійців і сліпого фотографа — у своїй святковій кампанії розповів виробник фототехніки Canon.

Різдво — добре свято, але добро повинно виявлятися не тільки по відношенню до людей. І щоб сказати про це, громадським організаціям «Червоний Хрест» і Greenpeace довелося нагадати про погані події та ситуації. Так, «Червоний Хрест» спорудив ялинку з гілок дерев, що згоріли при лісових пожежах в Австралії. А Greenpeace влаштував «стендап-баттл» між картоплею та індичкою — невід’ємними атрибутами різдвяного столу. Опоненти змагалися в гуморі, згадуючи в жартах збитки, яких завдає природі підготовка до свята.

Гаджети стали невід’ємною частиною сучасного світу, і вони активно використовуються навіть у Різдво. У смішному ролику Samsung головна різдвяна загадка дитинства майже розгадана, а Microsoft у своїй рекламі змусив оленів страждати від типової цікавості маленької дитини.

Але насправді традиції і атрибути — це те, що придумали самі люди, і від чого вони в праві відмовитися. І Різдво — вдалий час, щоб порушувати правила, вважають герої реклами британського телеканалу BBC One.

Джерело: Adindex.ru


Кількість переглядів: 1678

Догори