Management.com.ua  

Найбільш «голлівудська» рекламна кампанія Qatar Airways

24, Січень
2019

Qatar Airways разом зі своїм давнім партнером — агентством 180 Kingsday — запустив найбільшу і найбільш «голівудську» кампанію у своїй історії під назвою «The World Like Never Before» («Світ як ніколи раніше). Рекламний ролик, виконаний у традиціях Голлівуду і створений одними з найбільш талановитих представників кіноіндустрії, відправляє пасажирів у чарівну подорож у захоплюючий фантастичний світ.

У ролику демонструється, як політ із Qatar Airways змінює всі уявлення про подорож, перетворюючи звичне і знайоме в щось справді чарівне. Все, що пасажири Qatar Airways бачать і роблять, стає досвідом, якого у них ніколи раніше не було.

Центральним елементом нової глобальної кампанії є чарівний і візуально приголомшливий фільм про подорож однієї сім’ї з Qatar Airways. У своїй казковій подорожі вони потрапляють із борта літака на романтичні вулиці Парижа, виявляються на заповненій людьми нью-йоркській ковзанці, спостерігають за парадом, занурюються в шум і суєту Гонконгу, струшують із себе втому в комфортному лаунжі A380, захоплюються гармонійним поєднанням традицій і сучасності в Досі, щоб потім повернутися на своє розкладене в повноцінне ліжко крісло QSuite і зануритися в безтурботний сон.

Мета кампанії — викликати у глядача захоплення і надихнути його тими можливостями, які Qatar Airways, одна з найбільш швидкозростаючих авіакомпаній у світі, відкриває завдяки широті своєї маршрутної мережі, що включає 160 захоплюючих напрямків по всьому світу.

Джерело: Sostav.ua


Кількість переглядів: 1112

Догори