Management.com.ua  

Романтична історія від Renault

13, Лютий
2018

Напередодні святкування Дня святого Валентина Renault, спільно з Publicis Conseil, створив першу анімаційну роботу – короткий мультфільм “Postman” (“Листоноша”).

Комедійна романтична історія розгортається навколо марних старань головного героя – листоноші – стати ближче до дівчини, яка йому сподобалась. Перешкода на його шляху лише одна – собака коханої. Миле маленьке щеня виявилося справжнім сторожовим псом, який постійно напоготові і готовий битися за свою господиню, ледь почувши звук мотора. Але життя головного героя кардинально змінюється з появою електромобіля від Renault. Саме завдяки дуже тихій роботі електромобіля листоноша безшумно проникає у двір, де живе дівчина, не потривоживши мирний сон собаки.

Кампанія проходить під слоганом “Everything starts with an electric moment” (“Все починається з одного напруженого моменту” (electric – напружений; електричний (як і авто) – гра слів).

“Анімація – відмінний спосіб найбільш емоційно продемонструвати наш продукт. Ми пишаємося тим, що спільно з Publicis Conseil нам вдалося розробити таку захоплюючу історію для нашої аудиторії”, – прокоментувала рекламну кампанію Карін Гайллез (Carine Gaillez), глобальний директор з контенту і медіа у Renault.

Джерело: Sostav.ru


Кількість переглядів: 1652

Догори