Management.com.ua  

Стадо корів прорекламувало німецьку залізницю

8, Серпень
2017

Найбільший в Німеччині залізничний перевізник Deutsche Bahn у черговий раз намагається переконати споживачів, що подорож поїздом є набагато надійнішою і приємнішою, ніж поїздки на автотранспорті. Щоб переманити на свою сторону прихильників дешевих автобусів Flixbus і змусити задуматися автовласників, бренд придумав доволі уїдливу кампанію.

В сезон відпусток у Баварії постійно утворюються багатокілометрові затори на автомагістралях. І вздовж однієї з них Deutsche Bahn і берлінське агентство Scholz & Friends пустило стадо корів з уїдливими написами на тілі тварин. Так, на боках багатьох із них було написано «Ми стоїмо тут годинами, так само як і ви» і красувалися різні лайливі слова, які дозволяє собі німець, котрий потрапив у багатогодинний затор. А коли деякі корови поверталися задом, видно, що там величезними літерами було виведено «Да пішли в дупу ці затори».

На деяких рогатих рекламоносіях можна прочитати рекламу місцевого залізничного тарифу Bayern-Ticket, що дозволяє влаштовувати досить бюджетні подорожі без жодних дорожніх незручностей.

Джерело: Adindex.ru


Кількість переглядів: 1245

Догори