Management.com.ua  

Мері Барра, CEO General Motors, про можливості та виклики майбутнього

12, Липень
2017

Мері Барра (Mary Barra), голова ради директорів та генеральний директор General Motors, розповіла у Стенфордській бізнес-школі про те, як досягати результатів, не втрачаючи мотивації, про майбутнє та про задоволення від роботи.

Деякі тези Мері Барра:

— Ми вважаємо, що одна з найбільших можливостей, які з’явились на нашому ринку, — це автомобілі з автономним керуванням.

— Я не думаю, що хтось знає — що буде за 10 чи 20 років. Але я роблю усе, щоб General Motors була на чолі трансформацій. Це означає не тільки ефективно використовувати наявні ресурси й компетенції для виготовлення машин, але й фокусуватись на клієнті. Не просто виробляти машини — а думати про те, як розв’язати реальні проблеми користувача, як зробити світ кращим.

— Як діяти під час кризи? Робити те, що правильно для клієнта, бути прозорими, а також вчиняти кроки (усі, що у вашій силі), щоб подібна ситуація не повторилась.

— Життя занадто коротке, щоб працювати на компанію, яку ви не любите, або бути на посаді, яка вам не подобається. Звичайно, інколи робота — це робота, її потрібно виконувати, і не кожен день може бути хорошим. Але якщо протягом півроку або року ви відчуваєте, що вам це не подобається, що вас це не наповнює енергією, — напевно, вам потрібно шукати щось інше.

Джерело: innovations


Кількість переглядів: 1512

Догори