Management.com.ua  

KFC і Baidu відкрили «розумний ресторан»

24, Січень
2017

Мережа ресторанів швидкого харчування KFC спільно з найбільшою китайською пошуковою системою Baidu запустили нову послугу для своїх клієнтів – рекомендації меню в залежності від зовнішнього вигляду людини. Поки що вона представлена лише в одному «розумному ресторані» мережі, що розташований у Пекіні.

Щоб скористатися функцією, відвідувачеві ресторану необхідно підійти до спеціальної стійки замовлення, яка обладнана системою розпізнавання зовнішності від Baidu. Після визначення віку, статі і настрою (в залежності від виразу обличчя) клієнт отримає рекомендоване меню.

Система також має функцію запам’ятовування осіб, так що постійні відвідувачі «розумного ресторану» отримуватимуть рекомендації не тільки на підставі свого зовнішнього вигляду, але й у залежності від раніше обраних позицій меню.

Це не перша технологічна інновація від Baidu і KFC. Раніше компанії відкрили в Шанхаї ресторан Original+, де можна зробити замовлення, спілкуючись із роботом Dumi – чарівним антропоморфним пристроєм із системою розпізнавання голосу від Baidu.

Джерело: Sostav.ua


Кількість переглядів: 1562

Догори