Management.com.ua  

Найкраща реклама 2016 року за версією AdWeek

27, Грудень
2016

Видання AdWeek вибрало найкращу, на думку редакції, рекламу 2016-го року. Верхній рядок свого рейтингу AdWeek віддала ролику спортивного бренду Under Armour, головним героєм якого став багаторазовий олімпійський чемпіон із плавання Майкл Фелпс.

Відео, зняте агентством Droga5, отримало назву Rule Yourself (“Управляй собою”). У ньому показана сторона життя професійного спортсмена, яка часто залишається прихованою від погляду широкої публіки. У ролику тоді ще 18-разовий олімпійський чемпіон показує глядачам вимотуючі заняття в спортзалі, тренувальні запливи і часті візити до лікарів.

Ролик вийшов ще навесні поточного року, за кілька місяців до старту Олімпійських Ігор у Ріо-де-Жанейро, де Майклу Фелпсу вдалося завоювати ще 5 золотих медалей. Таким чином, американський плавець став єдиним в історії спорту 23-кратним олімпійським чемпіоном.

“Те, що ви робите в темряві, дозволяє вам опинитися на світлі”, – зазначається у слогані ролика. Із моменту виходу відео підкорило серця глядачів у всьому світі; лише в YouTube ролик набрав більше 11,5 млн. переглядів.

З іншими роликами, що потрапили до топ-10 рейтингу AdWeek, ви можете ознайомитися тут – The 10 Best Ads of 2016.

Джерело: Sostav.ru


Кількість переглядів: 1596

Догори