Management.com.ua  

Аріанна Хаффінгтон: інформація vs мудрість

25, Липень
2016

Легенда медіа-світу та засновниця сайту The Huffington Post Аріанна Хаффінгтон (Arianna Huffington) розповіла у Стенфордській бізнес-школі про створення свого бізнесу, а також про внутрішні сумніви, великі рішення та самовідновлення.

Декілька тез із виступу Аріанни Хаффінгтон:

— Моя мати любила казати, що поразка — це не протилежність успіху, а крок до нього. Я дуже люблю цю цитату.

— Мені здається, що у політиці, як і в будь-якій сфері нашого життя сьогодні нам найбільше не вистачає мудрості. Ми потопаємо в інформації, але зголодніли за мудрістю. Тому зараз мене найбільше цікавить, як люди можуть відновити зв’язок з мудрішою частиною себе. Якщо цього не зробити, ми так і будемо приймати рішення “на поверхні”. І, як результат, втрачати можливості придумати видатні, великі ідеї.

— Життя у форматі 24/7 не припиниться. Навіть якщо ви не сидите на сайтах новин цілодобово, у вас все одно є сторінка на Facebook чи акаунт на Instagram. Це вже стало природним для нашого життя. І тому дуже важливо встановити свої границі. Не треба боятись упустити що-небудь, інакше, зрештою, ви втрачатимете власне життя.

— Якби я запускала The Huffington Post сьогодні, у нас би не було сайту. Зараз усе крутиться навколо соціальних медіа. Ми залишились успішними, у першу чергу, тому, що вчасно змінили свою стратегію.

— Вважається, що віральним стає контент на кшталт котиків на скейтборді. Ми ж бачимо, що найбільш віральний контент — в якому йдеться про рішення.

Джерело: innovations


Кількість переглядів: 1329

Догори