Management.com.ua  

Відеоінтерв’ю з людиною-легендою (д/ф “Steve Jobs: The Lost Interview”)

26, Березень
2015

“Стів Джобс: Загублене інтерв’ю” (“Steve Jobs: The Lost Interview”, США, 2012) – екранізація повної версії відеоінтерв’ю з людиною-легендою – одним із засновників і безперечним лідером всесвітньо відомої корпорації Apple – Стівом Джобсом.

У 1995-му році під час зйомок телевізійної передачі про появу персонального комп’ютера журналіст і телеведучий Роберт Крінглі (Robert Cringely) взяв інтерв’ю у Стіва Джобса. Під час інтерв’ю Джобс як завжди виблискував, був дотепний, говорив відверто і описував майбутнє комп’ютерних технологій гранично точно.

Коли програма вийшла в світ, виявилося, що лише невелика частина інтерв’ю була використана, а повний запис розмови вважали втраченим. І тільки в 2011-му році режисер Пол Сен (Paul Sen) знайшов у своєму гаражі касету із записом безцінного інтерв’ю. Як не дивно, але великих відеоінтерв’ю зі Стівом Джобсом залишилося надзвичайно мало. Продюсери вирішили оцифрувати запис і подарувати незліченним шанувальникам Джобса можливість знову побачити і почути цю унікальну людину.

Трейлер фільму

Фільм повністю

Фільм повністю (переклад російською)


Кількість переглядів: 2827

Догори