Management.com.ua  

Розумник Шелдон Купер з’явився в рекламі Intel

25, Листопад
2014

Intel завербував зірку серіалу «Теорія великого вибуху» Джима Парсонса, який грає Шелдона Купера, для просування нової технології RealSense у рамках шеститижневої маркетингової кампанії, що стартувала 24 листопада. Актор з’явиться в п’яти телевізійних роликах, знятих агентством McGarryBowen. Також у кампанію увійшло безліч додаткових роликів і фотографій, котрі розповсюджуватимуться в YouTube, Twitter і Vine.

У першому відео він, задихаючись від захоплення чаклунством нових технологій, запитує «А це у нас що таке?» І бродить навколо засекреченої лабораторії Intel, поки його не випроваджує охорона.

Технологія RealSense є торговою маркою Intel для програмного забезпечення і устаткування, що інтегрується в різні пристрої – від планшетів до звичайних комп’ютерів. 3D і деякі програми вийдуть вже на початку 2015-го року. Також технологія пропонує скористатися програмою розпізнавання рухів, 3D-сканером і можливістю змінювати фокус вже після того, як був зроблений знімок.

Джим Парсонс за роботу в серіалі «Теорія великого вибуху» чотири рази отримував премію Emmy, а нещодавно опинився на дев’ятому місці в списку найбільш високооплачуваних акторів за версією Forbes.

Джерело: Sostav.ua


Кількість переглядів: 1773

Догори