Management.com.ua  

Samsung у своїй рекламі використав благодійну акцію

27, Серпень
2014

Компанія Samsung використала благодійну акцію Ice Bucket Challenge для просування свого флагмана Galaxy S5. У рекламному ролику смартфон Samsung обливається крижаною водою і кидає виклик своїм конкурентам – телефонам iPhone 5S, HTC One M8 і Nokia Lumia 930. Справа в тому, що у Galaxy S5 водостійкий корпус, а у конкурентів такого немає.

Щоб хоч якось згладити враження від використання благодійної акції в маркетингових цілях, в Samsung заявили, що збираються пожертвувати гроші фонду ALS Association для вивчення способів лікування бокового аміотрофічного склерозу – саме на підтримку хворих на цю страшну хворобу і проводиться Ice Bucket Challenge. Але сума внеску не розкривається.

Прихильники продуктів Apple (але не сама компанія) свій гаджет в образу не дали і прийняли виклик Samsung. Сайт iMore.com підготував ролик, в якому на телефон iPhone 5S виливають відро крижаної води. Після випробування iPhone 5S продовжив працювати, а автори ролика зазначили, що «Samsung в черговий раз показав абсурдність своєї реклами».

Джерело: Sostav.ru


Кількість переглядів: 2045

Догори